Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Několik dní po předpokládaném termínu porodu přivedla Tereza Jelínková na svět svého prvního potomka. Modelka dva dny před silvestrem porodila syna Samuela. Miminko vážilo 3,3 kg, další míry ale nejsou známy. „Měřit jsme ho nenechali, není to pro novorozence zdravé,“ vysvětlila Super.cz modelka, která uvažovala o alternativním způsobu porodu a hypnoporodu.

„Musela jsem rodit v Motole a trochu jsem se bála, protože nejsou moc alternativní a nemají moc hezké recenze. A nakonec jsem byla hrozně mile překvapena. Paní porodní asistentka Kateřina Dundrová je skvělá, respektovala celý můj plán hypnoporotu, a tak bych jí chtěla moc poděkovat. Stejně tak panu primáři Romanu Chmelovi za skvělou péči,“ nechala se pár dní po porodu slyšet Tereza.

Díky skvělé starostlivosti prý samotný porod prvorodičky trval jen tři hodiny. U porodu mohl být přítomný i otec miminka Michal, i když nějaká omezení kvůli pandemii přece jen byla. „Můj muž se mnou nemohl být celou dobu na nadstandardním pokoji, ale mohl za námi na návštěvy,“ usmívá se Tereza Jelínková, kterou nyní čeká klidový režim v rámci šestinedělí.

Reklama

Další články

Načítám