Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární brouk, Sir Paul McCartney (81) vyrazil na sklonku roku se svou manželkou Nancy ke Karibskému moři. Cílem jejich dovolené se stal ostrov Sv. Bartoloměje.

Společně je v odpočinkový moment vyfotili paparazzi, kteří tak zachytili zajímavý účes někdejšího člena skupiny Beatles. McCartney si vyzkoušel pánský culíček. Nejspíš mu jeho pěstované dlouhé kadeře v horku překáží.

Legendární muzikant nedávno vydal desku s názvem McCartney III, jejíž natáčení probíhalo během první vlny pandemie koronaviru. „Nesnažil jsem se napsat album, ale měl jsem těchto 10 písní a říkal jsem si, co s nimi,“ uvedl nedávno v rozhovoru pro BBC. „Karanténu jsem trávil se svou dcerou Mary a její rodinou, a k tomu jsem měl možnost chodit pracovat do studia. Šlo o bezpečné místo a vždy jsme dodržovali dostatečné rozestupy a byli velmi opatrní,“ prozradil také Paul.

Před vydáním ještě komunikoval s Taylor Swift (34), která mu prozradila po emailu, že bude vydávat svoji desku, a měla to v plánu na své narozeniny, ale viděla, že ve stejné datum vydává desku on, tak navrhla, že to o týden posune. Tady se McCartney projevil jako velký gentleman a datum své mladší kolegyni přenechal: „Když se dozvěděla, že desku vydám až 18. prosince, vrátila se k původnímu datu. Je příjemné, když si lidé vzájemně nehází klacky pod nohy,“ uvedl zpěvák v The Howard Stern Show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám