Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární britská youtuberka Grace Victory (30) se před dvěma týdny ve vysokém stupni těhotenství nakazila covidem. Zprvu slabší průběh nemoci se začal natolik zhoršovat, že lékaři rozhodli o předčasném porodu. Nyní je žena v kómatu.

„U Grace se před dvěma týdny projevil Covid-19, a přestože nejdřív měla lehké symptomy, postupem času se zhoršovaly. Což znamenalo, že dítě musela porodit, co nejdřív to šlo, byla příliš nemocná na to, aby mohlo těhotenství pokračovat,“ uvedla rodina v prohlášení.

Na Štědrý den se Grace narodil zdravý chlapeček, o den později začala mít potíže s dýcháním a další problémy, kvůli kterým ji lékaři uvedli do umělého spánku. „Nyní je stabilizovaná, ale prosím, nepřestávejte na ni myslet a modlit se,“ požádali blízcí její fanoušky.

„Moc ji milujeme a víme, že z toho vyjde silnější než kdy dřív. Celou svou kariéru zasvětila léčení lidí, nyní vás žádáme, abyste modlitbami vyléčili ji,“ dodali příbuzní s odkazem na holistický přístup k péči o zdraví, jemuž se Victory na svých platformách věnuje.

Reklama

Další články

Načítám