Hlavní obsah
Článek

Patří mezi nejúspěšnější slovenské topmodelky v historii. Michaela Kociánová (35) se na soutěži Elite Model Look International 2004 v čínské Šanghaji dostala do nejlepší patnáctky, její tvář zdobila obálky prestižních módních magazínů, stala se miláčkem Johna Galliana v době jeho působení pro módní dům Dior, byla jedinou Slovenkou, která předváděla pro světoznámou show Victoria´s Secret a má šanci starat se o modelingové adepty v rámci prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look a založila vlastní módní značku Farah X Michaela K.

Dlužno dodat, že do jejího přirozeně bujného poprsí a dlouhých nohou se zamilovali britský režisér Guy Ritchie, slovenský fotbalista Filip Nebo či český moderátor Leoš Mareš (47).

Rodačka ze slovenského Trenčína slavila 29. prosince dvaatřicáté narozeniny a prostřednictvím sociální sítě Instagram jí gratulovaly kolegyně z modelingu, špičky módní branže i hvězdy showbyznysu.

Pro Kociánovou je ale věk pouze číslo, a tak zatímco po třicítce některé modelky končí, ona se nedávno například vrátila na přehlídková mola, kde kariéra modelek většinou začíná.

Důkazem toho, že je Michaela stále na špici, je fakt, že si k narozeninám koupila byt v bratislavském komplexu Sky Park, který je jednou z posledních realizací slavné architekty Zahy Hadid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám