Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco se děti po celém světě radují z dárků, které jim přinesl Ježíšek, Tanisha (15) a Jayden (13) z Británie nedostali zhola nic. Jejich matka Carla Bellucci (38) sice do dárků investovala v přepočtu přes 232 tisíc korun, ale obdarovala pouze sebe.

Trojnásobná matka si totiž myslí, že by si její děti měly na sebe vydělat samy, třeba prostřednictvím sociálních sítí. Vánoce uprostřed pandemie koronaviru pojala jako výchovnou lekci a příležitost dopřát si něco pro sebe. Její nejstarší syn Jermaine (18) s nimi letos svátky neslavil a nelze se mu moc divit.

Carla si ještě před Štědrým dnem dopřála nový nábytek, oblečení, boty, botoxové výplně obličeje, vyhlazení vrásek, manikůru a další. Její ratolesti prý sice byly naštvané, ale to Carlu nezajímalo.

„Je mi jedno, jestli mi lidé nadávají, že jsem sobecká krkavčí matka. Zasloužím si každý cent. Rozmazlovat děti na Vánoce je špatné. Rodiče, kteří letos rozmazlují své děti, jsou pokrytci,“ nechala se slyšet.

„Jsem skvělá máma. Chci, aby mé děti byly hvězdami sociálních sítí. Učím je tím, aby si na sebe vydělaly. Lockdown mě stresoval, zasloužím si něco pro sebe. Vždy jsem dětem na Vánoce dávala pěkné dárky, teď jsem na řadě já.“

Carly dcera ji označila za sobeckou a mladší syn s ní prý nemluví, ale ani to ji nezlomilo. Děti si přály nové boty, laptopy, telefony nebo xboxy, nedostaly ale nic. Carla učí své děti doma, ale místo běžné výuky se soustředí na to, aby z nich byly hvězdy Instagramu nebo TikToku.

Doplnila, že děti nyní tráví na sociálních sítích dvakrát více času a snaží se proslavit, aby si vydělaly. Bellucci je ráda, že je k tomu inspirovala.

„Když mohou na Instagramu vydělávat batolata, nevidím důvod, proč by moje děti nemohly. Pokud chtějí vánoční dárky, musí si na ně vydělat, tak jako jsem to udělala já,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám