Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdové Vánoce zažil nejspíš Santa Klaus, s nímž zapózovala herečka Catherine Zeta-Jones (54). Ta letos trávila svátky s manželem Michaelem Douglasem (79) komorněji, a tak si zavzpomínala na loňskou vánoční dovolenou na Bermudách.

„Loni mě přistihli, jak na Bermudách v bikinách nestydatě líbám Santu. Dostalo mě, že se letos neukázal. Čekala jsem na něj. No nic, tak snad v příštím roce,“ popsala svou fotku v černých plavkách, v nichž vynikla její dokonalá figura.

Catherine a Michael se po většinu roku izolují pouze s dětmi Dylanem (20) a Carys (17). Velkolepé oslavy vynechali i minulý měsíc, kdy společně vtančili do 20. roku manželství, jak tehdy popsala herečka.

Manželství, které si však v minulosti prošlo malou krizí, patří k nejstabilnějším v Hollywoodu. Zeta-Jones přiznala, že hlavně díky tomu, že na něm pracují a Michael se řídí radou svého otce Kirka, aby poslouchal manželku.

Reklama

Další články

Načítám