Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapperku Cardi B (31) už v minulosti kritizovali za velmi drahou designovou kabelku pro dvouletou dceru Kulture. S hatery si držitelka Grammy ale hlavu neláme a rozšoupla se i na Vánoce. Tentokrát s manželem Offsetem dcerce pořídili panenku v hodnotě 21 680 Kč.

Panenku z dílný Dolce & Gabbana ale malá Kulture příliš dlouho neobdivovala. Podle rapperčiných instastories to vypadalo, že z luxusního dárku byla nadšenější maminka než dcera.

Kulture víc zajímaly dárky její nevlastní sestry Kalei (5), jenž má Offset z předchozího vztahu, stejně jako syny Jordana (11) a Kodyho (5). Své ratolesti rapper zasypal dárky. Mezi dalšími pro nejmladší Kulture byla například kuchyňka pro panenky nebo hrad z pohádky Frozen.

Cardi svou dceru vychovává v luxusu a nelituje jediného utraceného dolaru. Kromě kabelky za 200 tisíc dceři v minulosti pořídila například diamantový náramek v hodnotě dvou miliónů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám