Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když to máš, tak to ukaž! Některé známé osobnosti nemají s odhalováním se na sociálních sítích žádný problém a sem tam se fanouškům pochlubí snímky nahoře bez či v rouše Evině.

Zářným příkladem je vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (34), která je opěvovaná pro své pozadí, na které může být právem pyšná. V tomto roce se pochlubila hned několika snímky z dovolené, kde fanoušky provokovala úplně nahá.

Podobně se odvázala i bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (52) Veronika Kopřivová (33). Blondýnka si ale netroufla běhat po pláži jen v rouše Evině, a nechala se zvěčnit pouze bez horního dílu bikin. Dekolt si na fotkách pro jistotu zakryla paží.

O žhavé snímky se podělila i kráska Dara Rolins (51), která se během focení na Bali tak odvázala, až vznikly decentní akty, které nikdo neplánoval. „Šlo o autentický moment, kdy jsme během velmi pohodového focení spolu s mým týmem strávili pár dní. Jako když jste na dovolené, jste uvolnění a neřešíte, kdo se dívá, protože jste v kruhu blízkých přátel,“ svěřila se pro Super.cz zpěvačka.

Podívejte se v galerii, které známé tváře se odhalily.

Reklama

Další články

Načítám