Hlavní obsah
Článek

Kelly Kenney z Kalifornie strávila poslední měsíce mimo jiné tím, že si hrála na vílu. A to všechno, aby potěšila čtyřletou holčičku, která se v průběhu pandemie cítila osamělá.

Když se Kelly v dubnu procházela po své čtvrti, narazila na zahrádku pro víly, kterou postavila holčička jménem Eliana u jednoho ze stromů. Kelly na něm nechala dívence vzkaz s tím, že je víla, která ve stromě žije. A začalo přátelství, jenž trvá už devět měsíců.

„Eliana vytvořila zahrádku pro víly, protože se sama cítila osamělá a chtěla někoho potěšit. Viděla jsem v ní kus sebe a věděla jsem, že by jí mohlo udělat radost, kdyby našla dopis od víly,“ vysvětlila zpravodajství SWNS.

Kelly nechala pro Elianu na stromě dopis, v němž jí zadala i jednoduché úkoly, jako říct pěti lidem, které má ráda, něco hezkého, pomoci třem lidem, kteří to potřebují, nakreslit svoje oblíbené zvíře nebo slíbit, že bude vždy hodná a statečná.

Eliana jí na to odpověděla obrázkem zvířete a dopisem, který napsali její rodiče, v němž stálo, že splnila všechny úkoly. Kelly jí proto u stromku nechala krabičku se třpytkami jako dárek a další dopis. Připojila ještě zprávu pro rodiče se svým kontaktem, aby je ujistila, že je pro jejich dceru bezpečné si s ní dopisovat.

Elianiny rodiče ocenili snahu Kelly a dodnes jsou v kontaktu. „Dělat tohle každou noc dodalo mému životu v této složité době smysl. Píšeme si už devět měsíců a jednou mě požádala o fotku. Naštěstí jsem měla kostým na Halloween, takže jsem jí poslala i fotky v kostýmu, ve kterém vypadám jako víla.

Začátkem měsíce se ale Elianina rodina musela přestěhovat, a tak bylo na čase dát víle sbohem. Kelly se s holčičkou nakonec potkala osobně, v kostýmu víly, a vyměnily si dárky na rozloučenou. V kontaktu prý ale zůstanou a Kelly doufá, že až Eliana vyroste, bude jí moci říct, že i když není opravdová víla, dělala vše z lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám