Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladšího syna Eduarda porodila před třemi měsíci. Hilaria Baldwin (40) má za sebou ale už pět porodů, i když na jejím těle to není znát ani v nejmenším. Figuru v prádle předvedla na Instagramu, kde zapózovala se zmiňovaným synkem.

Její manžel Alec se aktuálně izoluje v zahradním domku, kam ho manželka vyhnala po návratu z New Yorku. „Vrátím se z práce a musím se několik dní izolovat. Není to vůbec sranda,“ postěžoval si herec na sociální síti.

Doplnil, že ho ratolesti s manželkou chodí několikrát denně zdravit z uctivé vzdálenosti. Musí být v karanténě, dokud se nenechá testovat na covid-19. Jeho ženě proto s dětmi pomáhá chůva.

Hilaria přiznala časopisu People, že ji péče o děti vyčerpává. Dokonce i Alec má jasno, že už další děti nechce. Před početím Eduarda Hilaria dvakrát potratila. Herec je už ale otcem šestinásobným, má ještě dospělou dceru Ireland.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám