Hlavní obsah
Článek

Modelka Jitka Nováčková (31) je v 7. měsíci těhotenství a své tělo předvedla v plavkách. Sama přiznává, že forma je již dávno pryč. Hlavně proto, že se poslední měsíce kvůli rizikovému těhotenství nemohla prakticky hýbat a přesouvala se z místa na místo jen v bytě. Už se těší, až dceru přivede na svět. "Moc se těšíme," řekla Super.cz Jitka.

"Nemyslela jsem si, že moje tělo tak rychle ochabne a ztratí pružnost za pár týdnů ležení a odpočinku," postěžovala si Jitka. Sama si není jistá, jak zvládne v této formě porod. "Snad udýchám porod, protože s touhle kondicí odpadnu po prvních pár minutách," myslí si modelka a influencerka.

"Měla jsem v plánu zůstat aktivní, protože věřím, že být fit, je prospěšné jak při porodu, tak i po něm, ale některé věci se plánovat nedají," dodala Jitka, která se už nemůže dočkat až přivede na svět holčičku.

Přestože už má od lékařů dovoleno se více hýbat, závěr těhotenství pro ni není tak jednoduchý. "Bohužel je mi teď ve třetím trimestru asi nejhůře. Těhotenství a reflux dohromady mě trápí celkem dost. Snad to uteče," dodala Nováčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám