Hlavní obsah
Článek

Druhé vlny epidemie koronaviru jsme se zatím nezbavili. Nemoc si nevybírá a za poslední měsíce si jí prošla už řada známých osobností. Jedni se s covidem - 19 pořádně potrápili a vystřídali se u nich snad všechny možné příznaky, druzí o své nemoci ani nevěděli a na to, že jsou pozitivní, přišli úplnou náhodou.

Jednou z nich byla i herečka Jaroslava Obermaierová (77), která šla na testy kvůli natáčení seriálu Ulice. „Z důvodu natáčení jsem si nechala udělat test na koronavirus, který mi vyšel pozitivní. Vůbec jsem to nečekala a byla jsem tou zprávou překvapena, protože jsem neměla vůbec žádné příznaky,“ svěřila se Super.cz představitelka Vilmy Nyklové, která si prošla koronavirem bez potíží a nyní je již zdravá.

O něco hůř na tom byla například zpěvačka Hanka Křížková (66). „Každý den nemoci se mi nabalovaly nějaké další potíže, buď bolest hlavy, očí nebo zad či žaludku. Ale nejvíc mě potrápil, a stále trápí ten kašel, kterého se nemohu zbavit,“ posteskla si Super.cz zpěvačka, která je také již negativní.

Izolovaná doma musela být i hvězda Slunečné Eva Burešová (30), která trávila karanténu s malým synem. „Žádný horečka, čich jsem neztratila. Žádné zhoršení zdravotního stavu nepociťuji,“ řekla nám herečka, která měla lehký průběh nemoci. Vysokým horečkám se nevyhnula ani moderátorka Eva Perkausová (30). „Nerada bych to zakřikla, protože průběh nákazy je jak na horské dráze, jednou je vám dobře a následující den jsou horečky zpět,“ svěřila moderátorka během své nemoci.

Koronavirus se nevyhnul ani Monice Absolonové (47), která byla deset dní v karanténě, a dokonce nenakazila ani nikoho z rodiny. „Už je mi vlastně dobře, jen stále nemám čich. Zítra už máme konec karantény, ale musím říct, že nás to doma všechny bavilo. Asi se nám nakonec bude i stýskat,“ dodala zpěvačka, která nebyla jediná, kdo musel být v posledních týdnech zavřený doma.

Celebrity, které již potrápil či ještě trápí koronavirus, si prohlédněte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám