Hlavní obsah
Článek

Americký R&B zpěvák Jeremih (33) skončil v druhé polovině listopadu na přístrojích poté, co se nakazil koronavirem. Byl na JIP a sám nemohl ani dýchat, jeho rodina tehdy apelovala na fanoušky, aby se za něj modlili.

Nyní se už téměř úplně zotavil, a tak popsal své zážitky. „Můžu jenom říct, že je to opravdu reálná hrozba,“ uvedl v rozhovoru pro Sway’s Universe. "Abyste věděli, poslední měsíc a půl jsem na tom byl opravdu špatně. Ani si nepamatuji den, kdy mě hospitalizovali,“ přiznal zpěvák vlastním jménem Jeremy Felton.

„Měl jsem asi týden a půl hadičku v krku a všechno bylo jako ve snu. Asi dvakrát za tu dobu jsem se probudil a jediné, co si pamatuji, je bílé světlo.“

Feltonovi diagnostikovali multisystémový zánětlivý syndrom, který je spojený s covidem-19 a může vážně ohrozit život pacienta.

„Měl jsem zanícené orgány. Moje srdce bilo nepravidelně, selhávaly mi ledviny i játra, ale já jsem o ničem z toho nevěděl. Byl jsem v bezvědomí.“

Hudebník doplnil, že se po probuzení musel znovu učit jíst i chodit. Na zážitek se přesto snaží dívat pozitivně. „Může to znít šíleně, ale vnímám to jako požehnání. Potřeboval jsem zpomalit a dopřát si pauzu,“ nechal se slyšet.

Reklama

Další články

Načítám