Hlavní obsah
Článek

Už několik měsíců se mnoho umělců potýká s nedostatkem práce, někteří o ni přišli úplně. Ivana Jirešová (47) pro Super.cz sesumírovala, o kolik pracovních příležitostí letos přišla. Finanční ztráty raději přehlíží.

„Práce ubylo 80 % a nepočítám, vždycky když začnu počítat, tak z toho mám depresi,“ směje se herečka, kterou jsme zastihli na zkoušce muzikálu Láska nebeská v Divadle Broadway.

Současná situace ji naučila se v mnohém uskromnit. „Uvítala jsem teď na Vánoce, že je spousta slev, takže vidím slevu a začnou mi blikat oči,“ přiznává herečka. Snížily se taky její běžné denní náklady. „Utratila jsem vždycky spoustu peněz za cestování autem nebo vlakem, jedla jsem v restauracích nebo někde čekala, takže tohle všechno ušetřím,“ dodává.

A přestože jako každá žena miluje módu, i její šatník se výrazně obměnil. „Koupila jsem si nové tepláky, takže investuju do tepláků místo do dobrého oběda, ta doba mě k tomu přinutila,“ směje se hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě, která příští rok po 15 letech zmizí z obrazovky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám