Hlavní obsah
Článek

V předvánočním pořadu Prostřeno! se potkají partneři slavných kuchařů. Po manželce Zdeňka Pohlreicha se v kuchyni předvede i přítel známé kuchařky Kamu. A hned je jasné, že v kuchyni vládne spíše ona.

Sympaťák Robi se toho ale nezalekl, byť je u vaření za nemehlo. A také si tak trochu plete názvy pokrmů. „Robi je zbrklej, když něco dělá, tak všechno lítá, on jak je velikej, tak všechno shazuje, je to takový hromotluk,“ popsala svého přítele Kamu, jež se v kuchyni dobře bavila.

Robi od Kamu si v Prostřenu pletl názvy potravin.

„Mezitím tady mám připravený kadeřábek, Kamilka mi pomůže připravit patáty,“ pletl si názvy Robi. A Kamu svého popletu s úsměvem opravovala. „Kadeřávek, batáty,“ smála se.

Robi také předvedl, že se nebojí flambování. Ani to se ale neobešlo bez karambolu. „Takže holky, plamenomet,“ smál se Robi a dámy u stolu trnuly hrůzou. Žár z ohně trošku sežehnul vlasy jeho spolustolovnici Simoně, což pobavilo Zdeňku Pohlreichovou.

„Byla to prča největší, protože tam Simonku málem podpálil,“ smála se. Kamu tak musí mít doma hodně veselo a může být ráda, že s Robim ještě nevyhořeli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám