Hlavní obsah
Článek

Manželka Ozzyho Osbourna (75) Sharon (68) uvedla, že měla pozitivní testy na covid-19 a musela být hospitalizována. „Po krátké hospitalizaci se nyní zotavuji daleko od Ozzyho, který měl testy negativní, zatímco natáčení The Talk je pozastaveno,“ uvedla moderátorka oblíbené americké talk show.

Doplnila, aby fanoušci byli opatrní a dbali na zdravotní opatření. Ozzy, který se léčí s Parkinsonovou chorobou, patří kvůli nemoci a vysokému věku do rizikové skupiny.

Podle moderátora Pierse Morgana, který ve vysílání Good Morning Britain popřál Sharon brzké uzdravení, je na tom rockerova manželka celkem dobře, ale cítí se, “jako by ji někdo zmlátil“.

Minulý týden oznámila, že se nakazila covdem-19 i její kolegyně z vysílání Carrie Ann Inaba. Jejímu testování ovšem předcházely silné bolesti hlavy, kašel a horečky.

Sharon se musela izolovat už v září, kdy měla pozitivní testy její tříletá vnučka Minnie. Tehdy ujistila fanoušky, že jsou jinak všichni členové rodiny v pořádku, včetně otce Minnie, jejího syna Jacka, který má roztroušenou sklerózu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám