Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O mladém kouzelníkovi Harrym Potterovi bylo natočeno celkem osm filmů, což je více než 19 hodin čistého času. A zatímco postava samotného Harryho dostala na plátně poměrně dost prostoru, oblíbeného padoucha Draca Malfoye si užijete pouhých 31 minut z celé série.

"Fakt, že Draco Malfoy dostal 31 minut z celé série Harryho Pottera, která má dohromady 19 hodin a 40 minut, se mi prostě nelíbí,“ podotkla jedna z fanynek na Twitteru a vyvolala tím mezi fanoušky bouřlivé reakce.

Podle databáze IMDB se Tom Felton, který Draca ztvárnil, objevuje pouze v maximálně minutových intervalech a jeho přítomnost se rovná přibližně 2,5 % z celkového času.

A aby toho nebylo málo, v pátém díle s názvem Harry Potter a Fénixův řád se Draco objeví pouze na minutu a 15 vteřin. Někteří fanoušci tomu jednoduše nemohli uvěřit, a tak si vyhradili čas, aby celou sérii zhlédli a vše si přepočítali.

„To mi hlava nebere,“ podivoval se jeden z uživatelů Twitteru. „Jsem v šoku a pohoršená,“ přidala se další. „Právě jsem všechno zkouknul, abych to zkontroloval, a je to tak. Jejich chyba, Draco je skvělá postava, kterou hrál báječný herec,“ dodal jiný.

Draco ovšem není jedinou postavou, jejíž čas na plátně tvůrci omezili. Hagrida, jehož ztvárnil Robbie Coltrane, si můžete užít z celkového času pouhých 47 minut a například Voldemorta dokonce jen 37 minut.

Sám Daniel Radcliffe alias Harry Potter dostal pochopitelně největší prostor, a sice 9 hodin. I když 9 hodin z celkových 19 není pro hlavního hrdinu nic moc.

Reklama

Další články

Načítám