Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářka Vera Wang proslula svými róbami, do nichž už léta obléká přední světové celebrity. Sama zůstává spíš v pozadí. Ale když už se ukáže, stojí to za to!

Když Wang na sociální síti sdílela snímek ve sportovní podprsence, fanoušci začali šílet. 71 let by jí totiž jen tak někdo nehádal. Samotnou Wang naopak šokovaly reakce na fotku. „Upřímně, předmětem fotky měly být spony, co jsem měla ve vlasech,“ sdělila časopisu People.

„Vždycky nechávám vyniknout hlavně ženy, které oblékám. Jsem návrhářka. V posledních 30 letech jsem oblékala ty nejúžasnější ženy světa, některé z nich vyhrály Oscara, Zlatý glóbus nebo Emmy. Vždycky jsem ta, co je vystrčí ze dveří nebo jim upravuje vlečku na Met Gala. Samu sebe jsem vždy vnímala jako umělce, někoho, kdo je v pozadí, ne středem pozornosti. Takže jsem v šoku, nebudu lhát,“ okomentovala reakce fanoušků.

Ti na sociálních sítích zaplavili Veru pochvalnými komentáři a samozřejmě se dožadovali tipů, jak si udržet mladistvý vzhled.

„Chci mít břicho jako ty. Co mám dělat?“ ptala se jedna ze sledujících. „Práce, spánek, koktejly z vodky, nechodit moc na slunce,“ sdílela svůj recept s trochou nadsázky.

Ale pokud si myslíte, že Wang tráví v posilovně hodiny denně, jste vedle jak ta jedle. Návrhářka se netají tím, že nemá ráda cvičení a moc mu nedá. Je nicméně nadšenou golfistkou. Zdá se tedy, že jde zkrátka o dobré geny.

Reklama

Další články

Načítám