Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani herečka Kateřina Brožová (56) teď nemá po pracovní stránce na růžích ustláno. "Šťastní jsou ovšem moji psi, protože jsem hodně doma, věnuji se i koním, protože dcera skáče parkour a kolem stáje je pořád co dělat," řekla Super.cz Katka, kterou jsme potkali na charitativní akci pro dětské domovy.

"Nenudím se, mám na starosti celý dům, to už tedy léta, a už mě trošku bolí záda, tak potřebuju na masáž. Každý den mám co dělat, jenom mi schází práce," lehce si postěžovala. "Mám jen stream vánočního koncertu z lodi s kolegou Petrem Tomečkem, který hraje na panovu flétnu, a v létě jsme spolu jezdili po různých akcích, lázeňských místech a byli jsme i v domovech seniorů. Plánovali jsme spoustu koncertů na prosinec ještě s Danielem Hůlkou (55), což se nepodařilo," svěřila.

Vídat už ji prý nebudeme ani v seriálu Sestřičky, i když v jeho předchůdci Modrém kódu hrála starostku Rubavy a maminku doktorky Saši v podání Sandry Novákové (42). "Ona vždycky přišla a udělala tam nějaký hrozný binec a zase zmizela. Ale mám pocit, že už asi autoři neměli inspiraci, co s mojí postavou dělat dál. Ale vždycky něco končí, aby se mohlo zase něco dalšího objevit," prozradila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám