Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silikonová kráska Lela Ceterová (34) se vrátila ke Karlosi Terminátoru Vémolovi (38), se kterým má dceru Lili. Zdá se, že se jedná o návrat ve velkém stylu! Karlos cukruje jako nikdy předtím a nemůže se dočkat společných vánočních svátků i oslavy prvních narozenin jejich dcery. "Těším se moc," řekl Super.cz.

Karlos svoji lásku překvapil luxusním dárkem. Pár odletěl na pouhé dva dny do Dubaje. Dva dny, které byly doslova našlapané zážitky.

A také nákupy! Lela z Dubaje přiletěla ověšená jako vánoční stromeček. Luxusními dárečky se hned pochlubila na sociální síti. Zapózovala na posteli, kterou zdobí tašky nejluxusnějších světových značek. Karlos se tak pořádně plácnul přes kapsu.

Jeden z neznámějších pětihvězdičkových dubajských hotelů, drahá restaurace, akvárium, večeře ve 122. patře na Burdž Chalífě, nejvyšší budově světa, nákupy. To všechno zvládli za necelé dva dny.

"Splnil se mi další z mých snů. Děkuji ti, Kajo, jak se o mě staráš," napsala opět zamilovaná Lela svému partnerovi. "Člověk si někdy uvědomí věci, až když je ztratí. Co bylo, bylo. Teď už je všechno, jak má být," dodal Karlos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám