Hlavní obsah
Článek

Slavné osobnosti se každoročně předhánějí, která z nich bude mít velkolepější vánoční výzdobu. Svoje sídla za miliardy rozsvítily i letos a nutno podotknout, že některá z nich lze dost možná zahlédnout i z vesmíru.

Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) zvolili letos bílá světýlka, kterými ověsili stromy obklopující jejich sídlo v kalifornském Calabasu. Jde sice o zdánlivě jednoduchou výzdobu, ale záře je téměř oslepující.

Jednotnou barvu vánočního osvětlení vybrala letos i mladší sestra Kim Kylie Jenner (26). Její pozemek září žlutým světlem a nechybí na něm ani roztomilé ovečky.

Kate Hudson (44), která v luxusní čtvrti Pacific Palisades vlastní hned dva domy vedle sebe, vsadila rovněž na žlutá světýlka, ovšem v kombinaci s červenými. Její pozemky rozhodně nelze přehlédnout.

S výzdobou se rozšoupla i exmanželka Bena Afflecka Jennifer Garner, která, nejspíš kvůli dětem, zvolila barevné osvětlení. Její dům tak působí, jako by v něm bydlel sám Santa Claus.

O něco střídmější výzdobu zvolili Jessica Simspon (43), herec Dennis Quaid nebo herečka Jennifer Love Hewitt. Jak se slavným jejich výzdoby povedly, se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám