Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Veronika Stýblová se s manželem do nového domu přestěhovala teprve před pár týdny. Pár žije v bungalovu půl hodiny od Prahy. "Jsem ráda, že jsme to stihli ještě před narozením miminka, i když všechno hotové zdaleka není," řekla Super.cz Veronika, která má termín porodu v únoru.

Kompletní je už kuchyně. "Chtěli jsme tmavou, k ní se nakonec sladila i podlaha, i když teď nevím, jestli je to ideální. Máme velká okna, a když svítí slunce, je vidět každé smítko a prach, takže jednou denně luxuju. To je ale nutné i kvůli našim psům," svěřila Veronika, jíž dělají společnost sedmiletý voříšek a stejně stará čivava.

"Důležité je, že máme kde spát a umýt se. Dětský pokojíček budeme teprve zařizovat a co s dalším volným pokojem, ještě nevíme. A brzy snad budeme mít i dveře," smála se zpěvačka, která si volbu domu místo bytu pochvaluje a v budoucnu plánuje na zahradě i bazén. "Inspirovala jsem se u mojí sestry," vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám