Hlavní obsah
Článek

Zatímco v loňském roce měla svůj diář v předvánočním období zaplněný, tento rok může Vlasta Peterková (74) na hraní před publikem zapomenout. S herečkou, která je známá mimo jiné jako hospodyně Blaženka z Četnických humoresek, jsme se potkali v centru Prahy, a kromě jiného jsme probrali, jak herečka období, kdy nemůže na jeviště, tráví.

„Jsem pozitivně naladěný člověk a zvládám to. Věřím, že jednou to skončí a ten čas a ta promeškaná představení se nám vynahradí,“ řekla Super.cz Peterková. Alespoň se občas schází s kolegy z divadla.

Ač je to už řada let, co ztvárnila hospodyni v oblíbeném seriálu, televizní diváci Vlastu Peterkovou stále poznávají. „Myslím si, že ten seriál měl, má a bude mít pořád úspěch,“ říká herečka. „Kam přijdu, a to třeba i v roušce, a když jsem třeba navíc elegantně oblečená a nalíčená, tak si mě lidé s Blaženkou spojí. Poznávají mě, lidi hlavně ten seriál milují,“ uvedla.

Vlasta Peterková také prozradila, jak tráví volný čas, a především jak o sebe dbá.

„Poslední rok jsem si říkala, že se musím dát zdravotně do pořádku, abych byla připravená, až něco přijde, což přišlo. Snažím se dodržovat životosprávu, moc nepiji, nekouřím a cvičím. Cvičím s tabletem a samozřejmě čtu, a pokud nám to čas dovolí, tak se scházím s kamarádkami a ten čas si zpříjemňuji,“ svěřila herečka, která se už těší, až se vrátí na jeviště Divadla Broadway nebo Kalich, kde pravidelně hraje.

Reklama

Další články

Načítám