Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho poslední role málem stála George Clooneyho (62) zdraví. Kvůli katastrofickému snímku The Midnight Sky shodil oscarový herec 11 kilo a skončil v nemocnici.

„Myslím, že jsem se snažil zhubnout příliš rychle a nestaral se o sebe, jak jsem měl,“ přiznal Daily Mirroru Clooney, který drama také režíroval.

„Trvalo několik týdnů, než jsem se zotavil. Pro režiséra to není nic jednoduchého, protože potřebujete hodně energie.“

Clooneyho hospitalizovali čtyři dny před začátkem natáčení se zánětem slinivky. Po několika dnech ho ovšem propustili do domácí péče.

Kvůli roli George dramaticky změnil svůj zevnějšek. „Nechal jsem si narůst dlouhý, ošklivý plnovous, který můj syn zbožňoval, protože v něm mohl schovávat věci. Ani jsem o tom nevěděl, dokud jsem nepřišel do práce a nenašel ve vousech třeba nanuk,“ přiznal pobaveně, ale hned dodal, že jeho žena i dcera byly rády, když vousy konečně shodil.

S právničkou Amal se Clooney oženil v roce 2014 a mají spolu dvojčata Ellu a Alexandera (3). Drama The Midnight Sky uvede Netflix 23. prosince letošního roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám