Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálie Halouzková se pravidelně objevuje na obrazovkách jako sestřička Katka v seriálu Sestřičky Modrý kód. Pro Super.cz se svěřila, jak zvládá milostné scény, kterých má v seriálu s kolegou Davidem Gránským (32) požehnaně.

„My jsme s Davidem dobří kamarádi, takže v pohodě. Tím, jak je to po více dílech, tak tam není taková ta nepříjemnost, když se s tím člověkem tolik neznáte. Vlastně nic extra divného, užili jsme si to,“ směje se krásná zrzka.

Milostné scény mohou být nepříjemné hlavně pro reálné partnery herců. Zajímalo nás, jak se na takové natáčení tváří například Davidova manželka Nikola.

„Nebavila jsem se o tom s Nikčou, ale jak ji znám, tak je to rozumná holka a nemyslím si, že z toho dělá nějaké drama,“ míní herečka, která se do povědomí diváků zapsala rolí v seriálu Gympl s ručením omezeným nebo hlavní rolí ve filmu Něžné vlny.

S Natálií jsme se setkali v ateliérech seriálu, kde spolu s kolegy zdobili vánoční stromky, které využijí pro dobré účely. Nápad vznikl v návaznosti na iniciativu Pečeme sestřičkám a Sestřičky sestřičkám, jejíž finanční sbírka má pomoci zdravotníkům. „Rozhodli jsme se, že nazdobíme stromečky a následně je povezeme do domova pro seniory,“ prozradila devatenáctiletá herečka.

Sama už se na svátky moc těší. Oslaví je s maminkou a dvěma bratry. „Jednomu je 5 let a od té doby, co ho máme, jsou Vánoce takové kouzelnější,“ usmívá se herečka.

Reklama

Další články

Načítám