Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší hvězda světového biatlonu a moderátorka Gabriela Koukalová (34) přijala nabídku k nafocení sexy snímků pro Playboy. Spolu s časopisem vznikl také charitativní kalendář na podporu lidí s poruchou příjmu potravy, s níž má Koukalová osobní zkušenost.

K přijetí moderátorku pořadu Showtime přesvědčil právě charitativní podtext nabídky. „O nabídce na focení jsem řekla svým nejlepším kamarádkám a byly z toho nadšené, stejně jako já,“ řekla Super.cz Gábina.

Výtěžek z prodeje kalendářů zamíří do Fondu Gábi v rámci nadace Konto Bariéry. „Rádi bychom vybrali čtvrt milionu korun, které pomohou podpořit činnost mé nadace,“ uvedla Koukalová.

Fond Gábi mimo jiné pomáhá mladým sportovcům, kteří se potýkají s fyzicky i psychicky náročnými tréninky a závody. Koukalová proto spolupracuje s psychology, sportovci a nutričními specialisty a snaží se poukázat na důležitost správné výživy a psychické pohody, jejichž absence může vést až k vážným problémům.

Charitativní kalendář je v prodeji na hithitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám