Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zavřela se divadla, ještě předtím chytla od partnera covid-19 a od té doby vlastně nedělala nic. Půvabná herečka Denisa Pfauserová, nezapomenutelná princezna z Řachandy, zmizela i z Prahy. "Byla jsem vlastně žena v domácnosti svého přítele v Liberci," řekla Super.cz.

"On mi sice dělá snídaně, což můžete vidět u mě na Instagramu, ale já jemu zase obědy a večeře, ale to úplně na sociálních sítích neprezentuju. Dokonce jsme byli i v pořadu Rád jím, nerad vařím na Seznamu a mého přítele chtěl náš kamarád moderátor jako speciálního hosta," smála se herečka.

S Denisou jsme se potkali na natáčení filmu Když prší slzy, kde dostala menší roli. A mimochodem jí to v sexy modelu hodně seklo. "Další práci zatím nemám, snad se něco namane. Divadla jsou zatím zavřená," krčila rameny.

V létě herečku přítel požádal o ruku, tak si sympatická brunetka krátí dny aspoň plánováním svatby. "Máme místo a termín, už jsem si domluvila i fotografku. Brouzdala jsem i po internetu a vybírala, jaká bych chtěla mít svatební oznámení. Přípravy jsou náročné, ale hezké. Baví mě to," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám