Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lena Dunham (37) není z hereček, které by se za své kypré tvary styděly. Křivky neváhá předvést v plavkách, nebo dokonce úplně nahá. I na ni ovšem občas padnou chmury. Dunham se ukázala fanouškům v bikinách a u fotky se rozepsala o tom, jak v izolaci začala pohrdat vlastním tělem.

„Izoluji se se svým pupkem,“ pozdravila sledující na Instagramu. „O svém pupku v karanténě hodně přemýšlím. Obzvlášť když vidím články o dietách nebo o tom, jak někdo zhubnul. Najednou mám pocit, že si musím na seznam svých úkolů přihodit další.“

Herečka přiznala, že byla na svoje “faldy“ zvyklá a naučila se přijímat své tělo, jaké je, dokud nepřišla pandemie koronaviru.

„Z nějakého důvodu se sama sobě zase hnusím. Měla bych si přeorganizovat ledničku a začít jíst víc zeleniny? Měla bych sdílet fotky, jak vypadám před karanténou a po ní? Po všech těch letech, co jsem se snažila naučit sebelásce, zase myslím na to, že bych měla zhubnout,“ nechala se slyšet.

Kvůli zdravotním problémům, které nakonec bohužel vedly k neplodnosti, hvězda seriálu Girls dlouho pracovala na tom, aby své tělo měla ráda. Cítila, jako by ji zradilo. Negativní pocity se jí v izolaci bohužel vrátily, nezbývá tak než doufat, že brzy opět pominou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám