Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U několika účastníků reality show Svatba na první pohled vyšlo najevo, že zdaleka nejde o jejich první zkušenost s televizním formátem. Radek se objevil v pořadu Nebezpečné vztahy, Pavel zase v Soudkyni Barbaře. Také Simona Míková už má s televizí zkušenost, ale ne jako herečka. Před deseti lety s týmem JNS Cheerleaders soutěžila v show Talentmánie, řekla Super.cz.

„Když jsme se v roce 2010 s týmem JNS Cheerleaders přihlásili do Talentmánie, netušili jsme, jak daleko se dostaneme. Chtěli jsme divákům ukázat, jak skvělý sport (cheerleading - pozn.) děláme. V té době to byl širokou veřejností sport poměrně neznámý, a asi proto se naše vystoupení líbila a postupovali jsme až do finálových kol. Myslím, že nás to tehdy jako tým stmelilo a společné zážitky, jiné než z tělocvičny, byly další dlažební kostkou pro dlouhodobá přátelství,“ řekla Super.cz Simona.

Talentmánie, kterou uváděl Leoš Mareš a v porotě zasedli Pavol Habera, Adela Banášová, Zdeněk Troška, Michal Suchánek a Richard Genzer, pro ni byla první zkušeností před televizní kamerou.

„Bylo to ale úplně jiné než sociální experiment Svatba na první pohled. V Talentmánii jsme byli jako skupina a měli jsme podporu jeden v druhém, zatímco ve Svatbě jsem byla sama za sebe. A důvod pro přihlášení byl také úplně jiný, chtěla jsem najít lásku, kterou se mi dlouho najít nepodařilo,“ svěřila blondýnka.

Diváky zároveň ujistila, že ve svatební reality show nejde o nahrané scény, jak se někteří domnívají, ale že je celý experiment skutečný. „Nejelo se podle žádného scénáře (pokud nepočítáme ‚bodový scénář‘, že bude svatba, svatební cesta a společné bydlení) a to, jak mě vidíte na televizní obrazovce, jsem 100% já,“ dodala Míková.

Zmíněnému cheerleadingu se Simona dlouhou dobu věnovala na závodní úrovni, dnes v tomto sportu působí jako rozhodčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám