Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První nevěstou, která se divákům představila v reality show Svatba na první pohled, byla třiadvacetiletá sestřička Natália Mykytenko. Před kamerami se provdala za fotografa Františka, k němuž se chovala rezervovaně a držela si odstup, který zprvu přičítala nervozitě. Od diváků ale za své chování sklidila velkou kritiku. S tou si ale Natália, jak řekla Super.cz, hlavu neláme.

„Upřímně? Kritiku neřeším. Vždycky mi bylo jedno, co si o mně kdo myslí a říká. Lidi jsou všelijací a já si už na ně zvykla.“

Na dotaz, zda by po zhlédnutí dílů dnes udělala něco jinak, odpověděla, že by víc projevovala své skutečné já.

„Jediné, co bych asi teď změnila, když vidím, jak je to natočené a sestříhané, by bylo to, že bych se mohla ještě více projevit, jaká doopravdy jsem. Mrzí mě, že v dílech není moc dobře poznat moje já,“ míní.

O projektu mluví jako o skvělé zkušenosti a velkém dobrodružství. A co říká na spekulace, že situace před kamerou nejsou reálné, ale nahrané a jde o habaďůru na diváky? „Opět ať si každý říká a myslí, co chce. Nikdo kromě nás osmi účastníku neví, jak to doopravdy bylo,“ dodala Natália.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám