Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klan Kardashian-Jenner tentokrát vyrazil za sněhem. Slavné sestry odjely i se svými ratolestmi k jezeru Tahoe, kde mimo jiné natáčely poslední sérii rodinné reality show Držte krok s Kardashianovými. A že to nebyla žádná laciná dovolená.

Pronajaly si letovisko, kde za noc zaplatíte zhruba 131 tisíc korun. V domě je na 17 ložnic a 18 koupelen a nechybí ani vnitřní bazén, dvě vířivky, stolní fotbálek, stolní tenis, masivní bar, sauna nebo privátní kino, do kterého se vejde až 25 lidí.

Hosté se navíc mohou kochat pohádkovým výhledem na zasněžené hory a jezero. Poslední majitel pořídil sídlo loni v srpnu za neuvěřitelných 264 203 500 korun.

Kim (43) na svých blízkých rozhodně nešetří. U příležitosti nedávné oslavy svých 40. narozenin je vzala například na luxusní ostrov ve Francouzské Polynésii. Dovolená ji tehdy sice stála více než 23 miliónů korun, ale prý si ji náramně užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám