Hlavní obsah
Článek

Ray Liddell (49) z anglického Hartlepoolu chtěl své sedmileté dceři Jasmine vytvořit ty nejkouzelnější Vánoce, ale trochu se u toho přepočítal. Objednal si totiž nafukovacího Grinche, oblíbenou postavičku své dcery, který je ovšem skoro 11 metrů vysoký.

Grinch, za kterého Liddell zaplatil v přepočtu skoro 15 tisíc korun, se nyní tyčí před jeho domem a stal se opravdovou atrakcí. Převyšuje totiž i samotný dům.

„Je to ztělesnění dobré nálady. Lidé ze všech konců země se s ním chodí fotit. Minulou neděli jsme tu měli pořádnou frontu. Dával jsem pozor, aby lidé dodržovali rozestupy, napočítal jsem, že tu bylo už na 5000 lidí,“ uvedl spokojený tatínek pro LAD Bible.

„Chtěl jsem jen své dceři udělat radost, protože ho miluje. Když ho viděla, začala křičet jako pominutá. Její reakce mě dojala. Stejně jako reakce cizích lidí,“ doplnil.

Svého giganta se tak Ray rozhodl využít pro dobrou věc, návštěvníky vyzval, aby přispěli na místní hospic, v němž jeho vlastní otec nedávno podlehl koronaviru. Jejich zájem ho velmi překvapil, doposud se mu podařilo vybrat v přepočtu téměř 293 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám