Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Líbačka Sarah Michelle Gellar (43) a Selmy Blair (51) ve filmu Velmi nebezpečné známosti z roku 1999 se stala hitem. Slavné krásky si za ni v následujícím roce dokonce odnesly cenu MTV Movie Awards. V rámci propagace letošních udílení MTV Movie & TV Awards: Greatest of All Times (GOAT) se herečky pokusily legendární polibek zopakovat. Jak to dopadlo, se podívejte ve videu níže.

Selma a Sarah, které jsou léta blízké přítelkyně, se k sobě naklonily přes stůl, ovšem sotva se jejich rty měly dotknout, Selma narazila do skla, které je dělilo, a rozmazala na něm svou rtěnku. „Dodržujte opatření MTV. A roku 2020, ať už jsi u konce,“ vyzvala Gellar do kamery.

Narážela pochopitelně na opatření spojená s pandemií koronaviru. Kvůli pandemii proběhlo i udílení cen virtuálně. Za nejvíce oceňovaný polibek ve filmové historii si herečky vysloužily speciální cenu GOAT a uznaly, že na něj dodnes rády vzpomínají.

„Byla to opravdu dobrá pusa,“ popsala představitelka Buffy, přemožitelky upírů. „Myslím, že to bylo revoluční v tom, že to mnoha mladým lidem pomohlo s jejich sexualitou,“ doplnila kolegyni Blair, která i přes boje s roztroušenou sklerózou srší energií a sex-appealem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám