Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedenáct exekucí. Kvůli nim Bořek Slezáček (56) v roce 2015 vyhlásil osobní bankrot. Dlužil 1 117 949 korun, které nesplácel. Nyní si může oddychnout.

Soud ukončil jeho insolvenční řízení, Bořek splatil, co měl, a zase se mu může lépe dýchat. "Insolvence skončila dávno před show Tvoje tvář má známý hlas," řekl Super.cz Bořek s tím, že vysoké příjmy z nováckého pořadu neměly podíl na tom, že zvládl vše řádně zaplatit.

Kvůli dluhům mu jeho chlebodárci z divadel neposílali všechny příjmy, velká část odcházela právě na splácení dluhu. Pět let trvalo, než byl Bořek kompletně oddlužen.

"Ze zprávy insolvenčního správce doručené soudu bylo zjištěno, že dlužník splnil všechny povinnosti podle schváleného způsobu oddlužení, uhradil věřitelům 30 % zjištěných pohledávek, tj. 400 294 Kč. Soud osvobodil dlužníka od placení pohledávek, které doposud nebyly uspokojeny,“ stojí v insolvenčním rejstříku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám