Hlavní obsah
Článek

19 let spolu Jan Dolanský (46) a Lenka Vlasáková (51) žili na psí knížku, i když společně vychovávají čtyři děti, včetně Lenčiny dcery z předchozího vztahu. Rozhodli se to změnit až letos. "Vzali jsme se," potvrdil herecký pár Super.cz utajenou letní svatbu.

Sice se o jejich sňatku spekulovalo, "proflákla" ho ale až jejich společná kamarádka Hana Yasminka Tavlaridis, které novomanželé přišli pokřtít knihu Cestopisná aromaterapie, když pozvala ke křtu Lenku Dolanskou Vlasákovou. "Jo, vzali jsme se v létě," nemohl už mlžit Jan Dolanský.

Proč jim ale tak dlouho trvalo, než se ke svatbě rozhoupali? "To se ptají všichni. Asi jsme neměli nic lepšího na práci. Co k tomu dá říct," krčil Honza rameny s tím, že využili i toho, že vzhledem k pandemii neměli ani jeden pracovní povinnosti.

"Byli jsme s Jendou oba v bílém, celá ta svatba byla velmi radostná. Byli jsme krásní, bílí, pozitivní a veselí a bylo to nádherné, jak to má být," dojala se ještě po pár měsících Lenka. "A byl i krásný večírek," doplnil ji Honza.

S hereckým párem jsme si povídali i o práci, které teď mají pomálu. Dolanského teď můžeme vídat v seriálu Slunečná, Vlasáková se objeví v seriálu Ombudsman. "Já mám ten seriál, občas pracuju v rozhlase a vlastně se živím tím, že dělám upoutávky pro Prima Cool," upřesnil Jan. "A já budu točit film," dodala Lenka.

Oba teď na druhou stranu mají více času na děti. "Dřív jsme nikdy nebyli po večerech doma, protože jsme hráli divadlo, což se teď nemůže. Ale děti jsou rády," svěřili.

Reklama

Další články

Načítám