Hlavní obsah
Článek

Za dva měsíce přivede Kate Matl (45) na svět svého prvního potomka. Na nákup výbavičky zatím s partnerem Michalem neměli čas. Pár měl jiné starosti, neboť se stěhoval do nového bytu.

„Udělali jsme jednu zásadní chybu, že jsme na stěhování nenajali profesionální firmu, ale stěhovali jsme sami za pomoci přátel,“ řekl v rozhovoru pro Super.cz zpěvaččin partner Michal Kovář.

Budoucí maminka ale naštěstí nebyla v pokročilém stádiu těhotenství nucena nosit těžké krabice. „Spíš než to jsem musela vytřídit svůj šatník, což byl asi ještě větší zápřah,“ řekla nám Kate.

Zatím v jejich novém domově nevládne adventní atmosféra, protože je teprve čeká vybalování. „Všechno máme připravené teoreticky v hlavě. Snad to stihneme,“ říká sympatická blondýnka, kterou jsme s partnerem potkali při výběru výbavičky. Při výběru věcí pro miminko je pár odvážnější. „V některých věcech budeme střídmější, ale pokud se tam objeví výraznější kousek, tak budeme rádi.“

Kočárek v tlumených přírodních odstínech už mají nastávající rodiče vybraný, ale zatím si ho domů neodvezli. Zejména Michal je pověrčivý a nechce ho pod střechou. „Kočárek raději zůstane v obchodě. Máme ho ale vybraný,“ říká s rozhodností v hlase Michal Kovář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám