Hlavní obsah
Článek

Teprve na začátku jarního nouzového stavu se zpěvák Jan Bendig (30) přestěhoval spolu s partnerem Lukášem do domečku za Prahou. Je to vlastně dvojdům, jehož druhou část obývá Honzova kamarádka Monika Bagárová (29). "Samozřejmě se pořád navštěvujeme, a když potřebujeme, pomáháme si," řekl zpěvák Super.cz, když jsme ho navštívili.

Zařizování domu nenechal na žádné firmě. "Nejradši si všechno dělám sám, takže jsem i vyladil barvy podle svého vkusu. Ještě to sice není všechno dokonalé, musíme udělat zahradu, na to nebyl čas, něco chce dokoupit nebo vyměnit, ale jsem tady spokojený," svěřil.

Dokonce tady natáčí i svůj seriál Roma Place, takže se mu někdy sejde na tři i čtyři dni až patnáct hostů z řad herců a štábu. "Místa je pro všechny dost. Máme ložnici pro hosty a v garáži i spoustu matrací, tak se vejdeme. Jenom pak musím hodně uklízet," smál se.

Společnost mu dělají také tři psi, russel teriér, čivava a roztomilý kříženec, který se vůbec neměl narodit. "Hlídali jsme fenku jednoho našeho kamaráda a náš tehdy roční čivaví kluk ji obskočil. Mysleli jsme, že na ni ani nedosáhne. Narodilo se pět štěňat a Rocky nám zůstal," vyprávěl.

A kterou část domu má sám Honza nejraději? "Docela rád a dobře vařím, takže moje království je kuchyně. A když se potřebuju zašít, tak zamířím do šatny, kde skládám i písničky. To je taková moje trucovna," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám