Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Kašáková (34) si v 8. měsíci nadělila těhotenské snímky. Kdo by čekal odhalené fotky v prádle, jak je zvykem u řady slavných těhotných maminek, má smůlu. Veronika se rozhodla, že bříško před objektivem fotografky Anny Koniaevy odhalovat nebude, řekla v rozhovoru se Super.cz.

"Odhalené těhotenské fotky nejsou pro mě, úplně se v tom necítím. Mám tady krásné čtvery šaty od návrhářky Zuzky Lešák Černé, těším se, že budu taková těhotná princeznovská víla," řekla Super.cz Veronika.

"V jiném stavu se mi toho moc odhalovat nechce. Nevím, jestli by to bylo úplně vkusné. Nejsem si úplně jistá. Ctím nahotu i bez těhotenství. Od Miss jsem plavky či spodní prádlo nefotila ani jsem nešla žádnou přehlídku. Nějak mi to ke mně nešlo," vysvětluje.

Během focení oblékla i šaty, do kterých se hned zamilovala. Prohlásila, že to je přesně styl, ve kterém by se chtěla vdávat. Svatba se ale v brzké době konat nebude. "Stihli bychom to letos, kdyby nebyla situace, jaká byla. Teď před porodem se mi svatbu nechce organizovat, a zároveň ani ne hned po něm. Počkáme, až bude děťátko trošku starší a užije si to stejně jako my," dodala Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám