Hlavní obsah
Článek

Přesně před půl rokem se nejkrásnější muž roku 2015 Jakub Kraus (34) a jeho manželka, fitnesska Eva, stali rodiči prvního potomka. Jejich Sofinka dnes ale neslaví doma. Rodiče se už před měsícem rozhodli dát Česku vale a odletěli i s malou na Kanárské ostrovy.

Jejich cílem se stal ostrov Tenerife, kde si pronajali apartmán a rozhodli se zde strávit co nejdelší dobu. V Česku stejně neměli to správné vyžití, když se oba věnují hlavně fitness.

"Pojďme si říct, že pětihodinová cesta letadlem s pětiměsíčním miminkem nebyla jen slunce a duha. Zvládli jsme to, jiná možnost nebyla," napsal Kuba k cestování s dítětem. Rozhodnutí odletět ale nelituje.

"Jsme tady šťastní jak blechy," je nadšený z pobytu na ostrově v Atlantiku s příjemnými teplotami, kde dcerku seznamuje s mořem. "Pomalu si nacházíme denní rytmus, dokážeme do něj vetknout procházku, nákup, práci, šnorchlování, večerní cvičení, vaření. S tím malým lumpíkem to už nemůže být taková easy going jízda, ale neměnili bychom za nic na světě," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám