Hlavní obsah
Článek

Od letošního jara bojuje Andrej Hryc s akutní leukemií. Slovenský herec, který je u nás známý například ze seriálu Ulice, podstoupil na jaře v bratislavské nemocnici náročnou léčbu a transplantaci kostní dřeně. Začátkem léta ho pak lékaři propustili z nemocnice do domácího léčení.

Nyní podstupuje další vlnu léčby, a to přímo z Ameriky. Jednou týdně navštěvuje nemocnici a podstupuje náročnou léčbu. Přesto si však nenechal ujít alespoň menší oslavu narozenin, které posledního listopadu měl. Strávil je v kruhu své rodiny a s dcerou Wandou vyrazil na oblíbené místo.

„Můj táta dnes slaví jmeniny i narozeniny. Ve srandě říká, že měl spořivé rodiče, kteří mu dali jméno Andrej, jen aby ušetřili na dárečcích. Když byl dnes krásný slunečný den, vzala jsem ho na procházku do jeho oblíbené krčmy, kam chodí už víc než 50 let a je tam stálý štamgast,“ svěřila se Wanda a poslala fanouškům společný snímek s tátou.

„Já tam s ním chodím od dětství a mám pocit, že se tam za ty roky moc nezměnilo. Teda popravdě, nezměnilo se tam vůbec nic. Proto asi máme Funus všichni tak rádi, jsou prostě stále na světě jistoty, které nezklamou,“ dodala k fotce s Andrejem Hrycem, který oslavil 71. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám