Hlavní obsah
Článek

Dlouhé roky byl Aleš Háma (50) považovaný za téměř nejlepšího kamaráda Dalibora Gondíka (54). Vždyť od roku 1995 spolu měli kapelu Hamleti, která velmi úspěšně prezentovala na řadě velkých akcí největší světové hity. Jenže s kapelou je teď amen. A aby toho nebylo málo, Háma také nahradil Gondíka v roli moderátora v cestovatelském televizním pořadu.

„Hamleti se rozpadli po 25 letech, ale už mám kapelu novou. Ten rozchod mi přišel naprosto v pořádku, lidi v našem věku už chtějí jít kolikrát jinou, vlastní cestou, prostě to stačilo. Já a Jakub Wehrenberg jsme tak dali dohromady jednu partu, Dáda Gondík s Hardym dají dohromady zase asi jinou partičku,” popsal konec Hamletů Háma.

A aby toho nebylo málo, další nepříjemnou ránu velkému přátelství zasadila Česká televize. Pro tu totiž Dalibor Gondík moderoval cestovatelskou show Karavanem po Slovensku. A tak nějak se čekalo, že bude mít hlavní roli i v jejím pokračování Karavanem po Česku. Jenže televize místo Gondíka oslovila pro roli moderátora Hámu, který jinak uvádí oblíbenou vědomostní soutěž Kde domov můj. A Gondíkovi to jaksi zapomněli sdělit. Ten pak získal pocit, že mu Háma tenhle kšeft schválně vyfoukl. Za Hámou ale přišla s nabídkou samotná televize.

„Slíbili mi, že Daliborovi všechno vysvětlí, a tak to pak pro něj nebude žádné nepříjemné překvapení. To se ale bohužel nestalo a informace se k němu dostala z neoficiálních kanálů a pořádně ho to naštvalo,“ nedivil se Gondíkovi Háma. Všechno vyřešil až dlouhý telefonát, kde si oba všechno vysvětlili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám