Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Chloe Ferry (28) dostala do oblíbené reality Geordie Shore a bylo jí 19 let, neměla na sobě nic upraveného. Jen o 6 let později je to už jiná písnička.

Za úpravy na své těle utratila už před milión a půl korun a operaci prsou už například prodělala potřetí. A to na začátku kariéry říkala, že jediné, co si nenechá upravit, jsou právě prsa, která měla už tehdy velká a líbila se jí.

Ne dostatečně. Nejprve šla na operaci, která jí prsa pozvedla, ale s výsledkem nebyla spokojená, a navíc se jí vysmívali fanoušci na sociálních sítích, že je nemá pěkná. Dva roky zpátky si nechala Chloe prsa zvětšit silikonem během své druhé operace nosu. „To jsou ta nejlepší prsa, jaká jsem kdy v životě viděla,“ říkala chvíli po operaci.

Letos ovšem nastal čas na další změnu a Ferry si nechala vložit menší implantáty, se kterými je prý aktuálně spokojená. Operaci si tentokrát nechala udělat v Turecku, a ještě si po návratu vysloužila pokutu za porušené nařízené dvoutýdenní karantény.

S novým, a ne moc výrazně menším poprsím, už stihla nafotit velké množství sexy snímků, které si můžete prohlédnout v galerii níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám