Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský zpěvák Tom Parker a jeho žena se před pár týdny stali dvojnásobnými rodiči. K dcerce Aurelii Rose přibyl syn Bodhi Thomas. „Je naším světlem na konci tunelu,“ uvedli manželé.

Větou Tom a jeho žena Kelsey naráželi na nemoc, jíž zpěvák čelí. V říjnu Parker na sociální síti oznámil, že mu byl diagnostikován nádor na mozku a podstupuje léčbu. „Všichni jsme zdrcení, ale budeme bojovat,“ napsal fanouškům. „Je to glioblastom ve čtvrtém stadiu, řekli mi, že je to terminální stadium. Měl jsem co dělat, abych to v sobě zpracoval. Pořád se mi to ještě nepovedlo,“ svěřil tehdy Parker.

V těžkých chvílích mu pomáhá právě rodina.

Zprávu se Kelsey dozvěděla, když byla v 35. týdnu těhotenství. „Mám vůči Bodhimu výčitky, protože v tu chvíli jsem úplně zapomněla, že jsem těhotná. Měla jsem velké břicho a jen jsem přemýšlela, jak z toho Toma dostat.“

Jméno pro syna manželé vybrali jako symbol naděje. „Bodhi znamená osvícení a myslím si, že v této situaci je tím naším světlem na konci tunelu,“ uvedli svorně pro magazín OK!

Reklama

Další články

Načítám