Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně Meghan (42) překvapila velice otevřenou zpovědí na stránkách The New York Times. Bývalá členka královské rodiny promluvila o své bolesti z letošního léta.

„Ten den začal jako každý jiný. Udělala jsem snídani, nakrmila psy, vzala si vitaminy a našla chybějící ponožku. Ještě jsem se ohnula pro pastelku, která se zakutálela pod stůl, a šla vyzvednout syna z postýlky,“ začala své vyprávění Meghan.

„Poté, co jsem mu vyměnila plenky, pocítila jsem malou křeč v břiše. Sesunula jsem se s Archiem v náručí na zem a broukala jsem u toho ukolébavku, abych nás oba uklidnila. Veselá melodie zněla v ostrém kontrastu s mým pocitem, že něco není v pořádku. Věděla jsem, že zatímco jsem svírala v náručí svého prvorozeného synka, o druhé dítě přicházím,“ napsala Meghan ve své zpovědi.

O pár hodin později už byla v nemocnici, kde ji za ruku držel její manžel. Oba ztrátu obrečeli. „Při pohledu na bílé nemocniční stěny jsem se snažila představit si, jak tuhle ránu zahojíme. A vrylo mi to slzy do očí. Vzpomněla jsem si na loňský okamžik, kdy jsme s Harrym (39) dokončovali cestu po Jižní Africe. Byla jsem vyčerpaná a snažila se při kojení našeho syna udržet statečnou tvář v očích veřejnosti a jeden z novinářů se mě zeptal: Jste v pořádku?“ uvedla vévodkyně, které se v té době prý moc lidí neptalo, jestli je v pořádku a samotná otázka jí pomohla začít o věcech přemýšlet jinak.

„A jak jsem tak seděla na té nemocniční posteli a viděla zlomené srdce svého manžela, řekla jsem si, že jediný způsob, jak se začít léčit, je nejprve se zeptat: Jsi v pořádku?“ Dále ve svém článku přidala zamyšlení nad situací ve světě ohledně koronaviru i hnutí Black Lives Matter a zdůraznila, že bychom se více měli svých blízkých ptát, jestli jsou v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám