Hlavní obsah
Článek

Když se její přítel Pepa před rokem rozhodl, že ji překvapí a pořídil jim štěně amerického stafordšírského teriéra, nebyla zpěvačka Kamila Nývltová (34) zprvu úplně nadšená. Nejenže pochybovala, že bude mít na psa čas, navíc jde o bojové plemeno náročné na výcvik, jak svěřila v rozhovoru pro Super.cz. Teď je ale Emička její miláček.

My jsme se za "rodinkou" vypravili do Podkrkonoší, kde Kamila nyní tráví hodně času s maminkou, tátou a mladším bráškou, její pes samozřejmě nesmí chybět. Ema je ještě rozjívená puberťačka, která dala pořádně zabrat dalším dvěma fenkám v domácnosti jejích rodičů. "Stalo se, že ji pokousala retrívřice, takže musela na šití, ale už spolu skvěle vycházejí," ujistila Super.cz zpěvačka.

Společně jsme vyrazili na procházku do lesa, kde nám Kamila ukázala, jak Ema poslouchá. "Se cvičákem jsme začali hodně brzy, už v jejích dvou měsících. Je nutné s ní mít výdrž a pevnou vůli. Když jí dáte povel, musíte dbát na to, aby ho udělala, i když musíte zvýšit hlas. Myslím, že jsme to docela zvládli. Hodně zafungovaly i pamlsky," míní. "Teď ji ale musíme držet zkrátka, protože má něco s klouby a v půlce prosince bude muset na operaci," svěřila její panička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám