Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Pazderková (44) je ve spokojeném vztahu s partnerem Hynkem, kterého poznala před čtyřmi lety během natáčení hudební show. Přestože už si prošla dvěma manželstvími, další svatbě se zjevně nebrání, ale všechno po pořádku.

„Zatím jsme se nevzali, já jsem trošku konzervativní. Mě musí nejdřív někdo požádat o ruku, abych se vdala. Navíc už jsem dvakrát rozvedená,“ řekla herečka, zpěvačka a komička v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Zdá se, že konečně našla toho pravého, se kterým vidí budoucnost růžově. „Děti jsem si moc přála, ale zůstávala jsem v partnerství, kdy jsem na to přání zůstala sama. Teď jsem šťastná a spokojená a máme s partnerem stejné představy o budoucnosti,“ nechala se slyšet Iva.

Zavzpomínala také na svá dvě manželství, která skončila rozvodem. Jejím prvním manželem byl herec Luboš Veselý.

„Luboš je stejně starý jako moje maminka. Naši byli překvapení, protože jsem jim tvrdila, že je o deset let mladší. Manželství nám vydrželo dva roky,“ svěřila se v talk show.

Druhé manželství s hercem, moderátorem a komikem Lukášem Pavláskem (45) vydrželo pár měsíců. Přesto na svého exmanžela pěje ódy. „Seznámili jsme se na stand-upu, já byla čerstvě rozvedená a on je nesmírně inteligentní a milý člověk. Vzali jsme se, a pak jsme zjistili, že brácha se ségrou by se asi neměli brát. Byli jsme spolu tak tři měsíce. Bylo mi asi 26,“ zavzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám