Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny oslavila 41. narozeniny bývalá glamour modelka Kelly Brook (44). Časy, kdy se mohla chlubit přírodními vnadami číslo 5 a útlou postavičkou už jsou pryč. Vnady zůstaly, ale modelkovské míry Kelly vyměnila za kypřejší tvary. To jí ovšem na sex-appealu neubírá a její partner Jeremy Parisi vypadá taktéž spokojeně.

Jak modelka předvedla na snímcích z loňské dovolené, i pár kil navíc umí nosit s grácií a zvládá dokonale upozorňovat na své přednosti, pro které ji muži obdivují. Ne náhodou se v roce 2005 umístila na prvním místě v žebříčku nejvíc sexy žen.

S modelingem začala už v 16 letech, kromě modelky se ale také živí jako herečka a moderátorka. V roce 1997 uváděla pořad na hudební stanici MTV a později moderovala různé reality show.

Menší role ztvárnila ve filmech Loupež po italsku, Deuce Biggalow nebo ve filmu na motivy knihy Agathy Christie Není kouře bez ohýnku. Víc než filmy a reklamy ji ale proslavil vztah s charismatickým Jasonem Stathamem, se kterým tvořila pár 7 let. Diváci ji také mohli pravidelně vídat na obrazovkách jako porotkyni ve třetí sérii úspěšné show Britain’s got talent.

Podívejte se v galerii, jak šel čas s touto obdařenou brunetkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám