Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34), která se proslavila v show Hotel Paradise, si užívá luxusní dovolenou na Maledivách. Kráska chytá bronz a především pěkně provokuje své fanoušky. Zejména pánové se totiž mají na co dívat!

Naposledy se Nela pochlubila hodně žhavou fotkou, na které je úplně nahá. Záběr zezadu sice neodkryl ty nejintimnější partie, protože takovou fotku by asi Instagram zablokoval, ale určitě se bylo na co dívat!

Nela Slováková ráda provokuje.

„Ach ty výhledy na západy slunce,“ dráždila Slováková u rajcovní fotky. A protože na dovolené není s přítelem Lukášem Kozákem, některým lidem to nedalo.

„Fajer doma z tebe musí být za tyhle fotky určo nadšený,“ napsala jí jedna z dam. Nela ale nemá nezdravě žárlivého partnera.

Přítelovi se prý její sexy fotky líbí! „Ano, je. Miluje je. Krásné, jemné, vkusné, zároveň sexy a provokativní,“ popsala své sexy fotky Slováková, kterou fanoušci vesměs chválili. Však to, zejména pro pány, byla krásná podívaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám