Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo návratu do Česka se pokusila sáhnout si na život. Jak jsme již informovali, Dominika Gottová (50) řeší velmi těžké životní období. Od plánovaného rozvodu s finským hudebníkem Timem Tilkkim ustoupila a odletěla na pár dní za svým mužem, se kterým chce zkusit na vztahu zapracovat.

Složitý rok vyústil v pokus o sebevraždu. Manžel Dominice však v pravou chvíli pomohl a k tragickému činu naštěstí nedošlo. Gottová o sobě nyní dala z Finska vědět.

„Sáhla jsem si na psychické dno a chtěla se vším skončit, to je pravda. Díky pomoci manžela Tima se tak nestalo! Není ale pravda, že jsem si podřezala žíly (jak uváděla některé média - pozn. red.), tyto informace kategoricky vylučuji. Jsem ve velice složité životní situaci, kterou se znovu snažím řešit,“ napsala Super.cz Dominika, která je stále ve Finsku a snaží se ze všeho dostat.

Ve svém prohlášení Dominika také poděkovala. „Děkuji nabídnuté pomoci českého konzulátu v Helsinkách, se kterým jsem ve spojení, a děkuji mému kamarádovi Luboši Procházkovi, že velvyslanectví rychle zalarmoval a velmi mi tak pomohl,“ uvedla.

Přátelům se následně omluvila. „Omlouvám se všem, které jsem vylekala a mají o mě starost. Prosím zároveň média o respektování mého soukromí a děkuji všem za podporu, které se mi dostává. Po roce, co jsem žila v Česku, jsem se rozhodla vrátit ke svému manželovi. Kde a jak budeme žít, momentálně řešíme. V Praze mám stále bydlení a pracovní závazky, a jakmile to bude možné, vrátím se a rozhodnu se, co dál,“ dodala ve svém prohlášení Dominika Gottová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám