Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) po rozvodu s Jakubem Prachařem (40) stále nemůže najít toho pravého. Během jednoho roku vystřídala tři partnery. Láska jako trám ale u každého z nich shořela brzy jako troud.

Agáta byla nejprve zamilovaná až po uši do realitního makléře Zdeňka, s nímž si v lednu užívala romantickou dovolenou v Thajsku a pěla na něj samé ódy. Po čtyřech měsících ale zazvonil zvonec a lásky byl konec. „Měli jsme každý jiný pohled na život. Bylo to fajn, zůstali jsme kamarádi. Žádné drama se nekoná. Já mám děti a ty jsou pro mě prioritou,“ řekla Super.cz modelka.

Sama ale dlouho nezůstala. Brzy nato začala randit s kameramanem a střihačem Markem Niessnerem. I tady po čtvrt roce zjistili, že bude lepší, když půjdou od sebe. „Nic dramatického se nestalo. Prostě prvotní zamilovanost pominula a zjistili jsme, že to neklape tak, jak by vztah klapat měl," vysvětlovala rozchod Agáta.

Kdo si myslel, že chvíli vydrží sama, ten se mýlil. Agáta se letos zamilovala i potřetí. Ale pořekadlo do třetice všeho dobrého tentokrát neplatilo. Nedávno Agáta oznámila i rozchod s přítelem Tomášem. Prý to opět neklapalo, a tak si dali sbohem. Modelka je tak opět sama. Nějaká doba bez chlapa by jí ale možná prospěla úplně nejvíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám